KMOD : ŠD Majšperk  82 : 68 (15:19, 26:15, 20:15, 21:19)

Sodnika: Grošelj, Pirtovšek

Gledalcev: 3 dekleta =)

KMO Dornava:

Mahorič – 14točk
Metličar – 2točki
Vojsk ( C ) – 14točk
Veselič M. –
Ledinek – 19točk
Ciglar P.
Ciglar S.
Zorko – 4točke
Duh – 6točk
Klemenčič – 23točk

ŠD Majšperk:

Zupanič – 4točke
Jazbec – 21točk
Ovčar – 8točk
Čelan – 4točke
Korez – 7točk
Galun – 24točk

Kaj napisati o sami tekmi.Kot je razvidno iz same statistike po četrtinah, je Dornava izgubila samo eno četrtino. Napad je tokrat deloval dosti boljše kot ponavadi.

Prva četrtina je bila tipanje. V drugi četrtini so se razigrali Vojsk, Ledinek ter Klemenčič, ki so skupaj dali 23točk od 26tih. In ko zadevaš v napadu, se igralci sprostijo. Praktično vsaki odprti met je našel pot skozi mrežico. V obrambi se je vedelo, da se več energije in faulov porabijo na Jazbecu, Ovčarju in Galunu. Vsi so res dali svoje točke, ampak premalo ostale pomoči.

Polčas 41:34

Naš cilj je bil, da v tretji četrtini ostanemo skupaj, in to nam je tudi uspelo. Nihče se ni preveč razigral, tekma je bila pod kontrolo. 12točk prednosti pred zadnjo četrtino bi moralo zadostovati. Pričakovali smo bolj močno igro Majšperka, saj so se šparali z osebnimi. In nekako sem bil mnenja, da ravno zaradi zadnje četrtine. Ampak ni bilo videti, da bi kaj »močno« stopili v zadnjo četrtino. Očitno so bili preutrujeni.  Tu pa tam so igrali ŠD Majšperk pokazali zobe ampak jih je naš napad kar hitro postavil na realna tla, da bodo danes tukaj gospodarji igrišča samo eni – KMO DORNAVA.

Pohvaliti je potrebno pri domači ekipi Klemenčiča, ki je celotno tekmo igral zelo konstantno in predvsem učinkovito.